”Dia Kena Gigit Spider Ke?”, Gelagat Dua Kambing Panjat Pokok Tinggi Buat Netizen Bingung

Kaltimampunku.com

Rata-rata warganet tertanya-tanya bagaimana haiwan itu boleh memanjat pokok yang tinggi itu

Satu video yang tular dilaman sosial sejak minggu lalu telah mencetuskan rasa bingung dan hairan dalam kalangan warganet apabila dua ekor kambing dilihat selamba menuruni pokok kelapa.

Video berdurasi 24 saat itu dimuatnaik oleh @jaagrafik di Twitternya dan mendapat tontonan melebihi 120 ribi dengan perkongsian semula lebih daripada 6 ribu.

''dia kena gigit spider ke?'', gelagat dua kambing panjat pokok tinggi buat netizen bingung

Hebat aksi kambing ni, monyet pun belum tentu boleh buat… pic.twitter.com/GCoYu3vPxO — jaazudin (@jaagrafik) October 16, 2019

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet tertanya-tanya bagaimana haiwan itu boleh memanjat pokok yang tinggi dan ada yang mendakwa ia hanyalah satu kamera trik.

Baca pula : Emas Mahal Sangat Pengantin Perempuan Nekad Hias Diri Guna Tomato

Dia kena gigit labah2 ke — احمد Danial (@_Vonherig03) October 16, 2019

😂 Lepas ni kalau soklan haiwan apa suka panjat pokok, so kalau jawapan die kambing cikgu tak boleh lagi bg pangkah😂 — The Lupes (@sepullupes) October 17, 2019

Dia lupa ke yang sebenarnya dia kambing bukan monyet? — 𝓘𝓶𝓪𝓷 (@ImannJamal) October 17, 2019

Camera kau menyenget macam aku tak nampak. Pokok tu tak menegak pun 😌 — ManDaut (@ManMustbestop) October 16, 2019

Pokok tu yang bengkok, boleh la kambing naik, cuba sengetkan phone anda ke kanan, barulah situasi sebenar — Hadi (@adiehussin94) October 16, 2019

sources : era.je

”The ”The ”The ”The

Tinggalkan Balasan